Προϊόντα

ΑΦΟΙ Μ. ΠΡΙΑΜΗ Ο.Ε. Mek Metal

Η επιχείρηση μας ΑΦΟΙ Μ.ΠΡΙΑΜΗ ΟΕ ιδρύθηκε το 2007 εμπορεύεται και επεξεργάζεται λαμαρίνες και σίδερα. Ειδικεύεται σε κάθε μορφή σύμμεικτης και μεταλλικής κατασκευής καθώς και σε ειδικές μεταλλικές κατασκευές.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας καθώς και το πλήθος των εργασιών που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, της επιτρέπει να θεωρείται μια από τις πλέον αξιόπιστες και δυναμικές παρουσίες στο χώρο της.

Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας αξιόπιστα γρήγορα και με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Από το μενού διαλέξτε τον τομέα που σας ενδιαφέρει και πληροφορηθείτε με λεπτομέρειες για όλες τις δραστηριότητες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στις εγκαταστάσεις μας και να αναλάβουμε την υλοποίηση της κατασκευής που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

 

Υποκατηγορίες

Η εταιρία δραστηριοποιείται με την παραγωγή και εμπορία χάλυβος, λαμαρινών, ειδών σιδήρου, μετάλλων και συναφών ειδών, ενώ έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα της μεταποίησης και επεξεργασίας χαλυβουργικών προϊόντων.

Οργάνωσε και καθιέρωσε το πλέον σύγχρονο εν λειτουργία και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, κέντρο στον κλάδο επεξεργασίας χαλυβουργικών προϊόντων.

Εφαρμόζει προωθημένες αντιλήψεις στη διακίνηση των χαλυβουργικών προϊόντων, προσφέροντας στους πελάτες της έτοιμα προϊόντα, σε ακριβείς ή επιθυμητές διαστάσεις μετά από παραγγελία, περιορίζοντας στο ελάχιστο το κόστος τους από ανεπιθύμητες φύρες.

Πρόκειται για νέα γκάμα εμπορευμάτων της εταιρείας. Είναι στο σύνολό τους προϊόντα θερμής έλασης κατηγορίας St 37-2 σύμφωνα με το Γερμανικό πρότυπο DIN 17100 ή σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 10025.

 • ΛΑΜΕΣ (FLATS): Διαστάσεις κατά DIN 1017/1
 • ΔΟΚΟΣ ΠΙ (CHANNELS): Διαστάσεις κατά DIN 1026
 • ΤΑΦ (TEES): Διαστάσεις κατά DIN 1024
 • ΓΩΝΙΕΣ ΙΣΟΣΚΕΛΕΙΣ (EQUAL ANGLES): Διαστάσεις κατά DIN 1028
 • ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΙΣΟΣΚΕΛΕΙΣ (UNEQUAL ANGLES): Διαστάσεις κατά DIN 1029
 • ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ (ROUNDS): Διαστάσεις κατά DIN 1013/1
 • ΚΑΡΕ (SQUARES): Διαστάσεις κατά DIN 1014/1

Τετράγωνοι και παραλληλόγραμμοι κοίλοι δοκοί από χάλυβα, καθώς και σωλήνες γαλβανιζέ για κατασκευές ή καλλιέργειες, διαφόρων παχών, διαστάσεων που ενδείκνυνται και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις έργων, βάσει διεθνών προδιαγραφών.

Πλεγμα γαλβανιζε περιφραξεις

Το γαλβανισμένο σύρμα παράγεται με πρώτη ύλη χονδρόσυρμα ποιότητος SAE1008 Φ5,5 που περνά από διαδικασία γαλβανίσματος. Επάνω στο σύρμα επικάθεται ελάχιστη ποσότητα ψευδάργυρου αντίστοιχη με 60-70 gr/m2 (αναλόγως διατομής) σύμφωνα με το πρότυπο DIN 1548.

Για τις μικρές διατομές (Φ1,50- Φ3,40 ) οι κύριες χρήσεις είναι η κατασκευή πλεκτών πλεγμάτων περίφραξης με ρομβοειδείς ή 6γωνους βρόχους, η κατασκευή αγκαθωτού σύρματος, κλουβιών για πουλιά και μικρά ζώα καθώς και η στήριξη αμπελιών η άλλες γεωργικές χρήσεις. Για τις μεγάλες διατομές (Φ3,40-Φ3,90) χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βαριάς πλεκτής περίφραξης ή και ως «ούγια» για τη στήριξη των πλεκτών πλεγμάτων περίφραξης. Ειδικά το Φ3,40 χρησιμοποιείται και από τους ψαράδες για την υποθαλάσσια στήριξη των μόνιμων διχτύων ψαρέματος και των σημαδούρων.

Η πληθώρα των ειδών που διαθέτουμε, η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα του πελάτη και η ενημέρωση του σε καινούργια προϊόντα σκιαγραφούν την ουσία και την ψυχή της εταιρίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους ουσιαστικούς λόγους συνεργασίας με την mekmetal, όπως:

 • Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.  
 • Με εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουμε στους πελάτες τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να ακούσει και να δώσει λύση σε κάθε είδους ανάγκη
 • Πέρα από την χονδρική και λιανική πώληση των προϊόντων, σας εξασφαλίζουμε και τις προϋποθέσεις για την μακροχρόνια και αποδοτική χρήση τους, όπως εγγύηση ανάλογα με την εταιρία, καθώς και πλήρη υποστήριξη με service μετά την πάροδο του χρόνου της εγγύησης.
 • Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου, των κατασκευών έχουν εμπιστευτεί την δυναμική της mekmetal. 
 • Στόχος είναι η καθολική υποστήριξη του χώρου με καινοτόμα προϊόντα που εξασφαλίζουν στις επιχειρήσεις αποδοτικότερο τρόπο λειτουργίας, με ιδιαίτερη προσοχή στην σχέση τιμής προς απόδοση.

Θερμομονωτικά δομικά πάνελ επιστέγασης - μόνωσης, πλαγιοκάλυψης, οροφής  σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 14509:2013 με σήμανση CΕ. Θερμομονωτικά πετάσματα (panel) για  καλύψεις  όψεων και οροφών κτιρίων.