Υπηρεσίες - Κατασκευές Mekmetal

Υπηρεσίες - Κατασκευές Mekmetal

Στις εγκαταστάσεις της MEK METAL λειτουργεί αποθήκη προϊόντων χάλυβα, συναφών βιομηχανικών αναλωσίμων και μονάδα επεξεργασίας μετάλλων. Τα πλήρως οργανωμένα και άρτια εξοπλισμένα τμήματα της εταιρείας, στελεχώνονται με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Με στόλο ιδιόκτητων γερανοφόρων οχημάτων, η εταιρεία ανταποκρίνεται άμεσα στις παραγγελίες των πελατών της εξασφαλίζοντας αξιοπιστία στον χρόνο και την ποιότητα παράδοσης των παραγγελιών.

Με αλλεπάλληλες επενδύσεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία στοχεύει στην επίτευξη του μέγιστου βαθμού αξιοπιστίας και ανταγωνιστικότητας, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της και βελτιώνοντας την ποιότητα τους.

Η εταιρεία είναι συνεχώς ενήμερη στις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του χάλυβα ως τεχνικού υλικού και σε θέματα τεχνολογιών επεξεργασίας, μέσω σταθερών επιστημονικών και εμπορικών επαφών και φροντίζει με τον ίδιο τρόπο να ενημερώνει και τους πελάτες της, στα πλαίσια των παρερχομένων υπηρεσιών.

Στην MEK METAL, γνώμονας όλων των προσπαθειών αποτελεί η κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς και η εξυπηρέτηση του πελάτη, ο οποίος αντιμετωπίζεται σαν ο στενότερος συνεργάτης και το επίκεντρο της όλης δραστηριότητας.

Κοπή μετάλλων CNC λέιζερ Laser Νιγρίτα Σέρρες

Η ΑΦΟΙ Μ. ΠΡΙΑΜΗ Ο.Ε, εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κοπής μετάλλου με CNC νεότερης τεχνολογίας Laser οπτικής ίνας. Το CNC λέιζερ Οπτικής Ίνας διαθέτει υπερσύγχρονη κεφαλή αυτόματης εστίασης, πλήρως ελεγχόμενη, με ενσωματωμένους αισθητήρες θερμοκρασίας, πίεσης και ρύπανσης φακού.

Παραδοσιακά Κάγκελα Νιγρίτα Σέρρες

H εταιρία μας mekmetal  δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας εξαρτημάτων για παραδοσιακά κάγκελα καθώς και της επεξεργασίας και μεταποίησης σιδήρου.

Μεταλλικά Κτίρια Κατασκευές Νιγρίτα Σέρρες

Η mekmetal κατασκευάζει και διαθέτει μεταλλικά κτίρια στα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας, τόσο όσον αφορά τις πρώτες ύλες, όσο και τις διαδικασίες κατασκευής. Ακρίβεια τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην ανέγερση

Περιφράξεις Νιγρίτα Σέρρες

Η mekmetal αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή περιφράξεων χώρων με παντός τύπου συρματοπλέγματα